17 May 2022

Adviezen voor elk rijtuig

Heeft u eindelijk uw rijbewijs of bent u opzoek naar een nieuwe auto? Dan zijn wij hier voor u om u te voorzien van het nodige advies. Auto’s zijn er in alle vormen, soorten en prijsklassen te vinden. Er zijn al tweedehands auto’s te vinden van een paar honderd euro, maar u kunt ook natuurlijk in het duurdere segment opzoek gaan naar een geschikte auto.

car-604019_640
Een auto zoeken 

Het vinden van een juist model en type auto is niet altijd even gemakkelijk, en zeker niet wanneer u nog weinig ervaring heeft op dit gebied. Gelukkig zijn we er om u te helpen op dit gebied. Een team met gespecialiseerd vakmensen zullen u van dienst zijn om tot een juiste keuze te komen. Wie word(en) de gebruiker(s) van de auto? In welke prijsklasse wilt u de auto aanschaffen? Wat voor type en model auto wilt u aanschaffen?

Bij het aanschaffen van een auto is de research zeer belangrijk. Zo krijgt u een inzicht in het totale aanbod van de diverse automerken die er tegenwoordig zijn. Wanneer u er niet uitkomt, horen wij vraag van u via de contactpagina.

Tweedehands of nieuw

Heeft u een idee van het type auto en model wat u wilt gaan aanschaffen? Dan krijgt u niet de volgende keuze voorgeschoteld; wordt het een nieuwe of een tweedehands auto? Een tweedehands auto is natuurlijk een stuk goedkoper, maar niet altijd even betrouwbaar. Wij raden u ook aan, wanneer u een tweedehands auto gaat aanschaffen, de auto bij via een vakgarage/autodealer te kopen. Er is hierdoor op een professionele wijze naar de auto gekeken en zij geven u over het algemeen nog een garantie van 6 maanden tot een jaar. Verder kun je tegen extra betaling ook nog een aankoopkeuring opvragen!

Autoverzekering?

Wilt u uw auto verzekeren? Vergelijk dan alle autoverzekeraars op deze pagina!

logo ikzoekeenrijtuig

Contact

Heeft u vragen of advies nodig bij de aanschaf van een nieuw rijtuig? Dan kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.