20 January 2021

Adviezen voor elk rijtuig
rdw-kenteken

Ga jij binnenkort een auto kopen? Dan is het heel belangrijk dat je zeker weet dat alles klopt en er niets aan de hand is. Daar is https://www.rdw-kenteken.nl/ dé website voor. Op de website kan je alles controleren wat je over de auto wilt weten, en je hoeft alleen maar het kenteken in te vullen! De check is gratis, zonder haken en ogen, en volledig betrouwbaar. Snel en gemakkelijk staat bij ons centraal.

Wij schetsen een zo goed mogelijk beeld van uw auto, doordat wij statistieken van de RDW opvragen. Dit is een ontzettend grote database van de Nederlandse overheid waarin de gegevens altijd actueel zijn. Daardoor kunnen wij garanderen dat onze informatie altijd zo goed als mogelijk is!

Bij ons kan je ook een kenteken check vragen waarin we de autohistorie nagaan. Zo wordt bijvoorbeeld de kilometerstand berekend, zodat je zeker weet dat de verkoper je geen valse aankoop laat doen door te verbergen dat de auto vele kilometers meer heeft gereden dan ze adverteren. Ook wordt er gecontroleerd of er geen problemen zijn met de APK check, zodat je zeker weet dat er niets mis is met de auto. Het aantal eigenaren voor u is ook zeer belangrijk, want dat geeft een goed beeld van de auto zelf.

Ook hebben wij een reeks artikelen die het zeker waard zijn om te lezen! In de artikelen vertellen we u bijvoorbeeld waar u op moet letten als u een tweedehandsauto koopt. Deze artikels zijn ontzettend nuttig, en wij zouden u ook zeker aanraden om ze eens te bekijken!

Als u de waarde van een auto wilt weten – die van uzelf of die van een ander – kunt u dat ook op onze site uitrekenen. Het is een simpele kwestie van het kentekennummer en wat andere basisgegevens, en dan wordt de auto getaxeerd. Dat is zowel handig om te weten wat de prijs van je eigen auto is, en of de auto die je eventueel gaat kopen de juiste prijs heeft. Nog een reden om van onze kenteken check website gebruik te maken.

U kunt bij ons ook de wegenbelasting uit rekenen. Het is u zeker aan te raden om dat te doen, omdat u dan niet alleen weet hoeveel het u nu gaat kosten om een auto te kopen, maar hoe later de maandelijkse kosten er uit gaan zien. Door middel van het invoeren van uw provincie, wat voor type voertuig het is, in welke gewichtsklasse uw voertuig hoort en op wat voor brandstof de auto rijdt rekenen wij het precies voor u uit! Daarom raden wij u aan niet alleen de RDW kentekencheck te doen, maar ook zeker de maandelijkse lasten te berekenen.  Zo weet u zeker dat u later niet voor verassingen staat!

https://www.rdw-kenteken.nl/ is de perfect website als u zekerheid wilt over alles wat u over een auto – de uwe, of die van een ander – wilt weten. Door een simpele kentekencheck bent u vaak al een heel stuk wijzer, en kunt u eventuele slechte aankopen voorkomen.

Auto
logo ikzoekeenrijtuig

Contact

Heeft u vragen of advies nodig bij de aanschaf van een nieuw rijtuig? Dan kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.