16 January 2019

Adviezen voor elk rijtuig

Heeft uw auto een defect en is het de hoogste tijd voor onderhoud? Dan u terecht voor al uw auto onderhoud bij een autogarage vanuit Krimpenerwaard. De vakkundige automonteurs van de autogarage staan voor u klaar om al uw autoreparaties uit te voeren. Zodra het probleem is verholpen kunt u weer veilig op weg. Ook voor vragen over bepaalde onderwerpen van uw auto kunt u contact opnemen met het autobedrijf bij u in de buurt! Van Zoetermeer en Haastrecht tot aan Waddinxveen. Ook voor u zit er een autogarage in de buurt!

Regel makkelijk en snel een APK

Afhankelijk van de leeftijd van uw auto is het om de zoveel tijd verplicht om uw auto APK te laten keuren. Een Apk-keuring is er om de auto te testen voor de veiligheid van ons verkeer. Daarnaast wordt er gelet op het milieu. Wanneer een auto niet meer voldoet aan de eisen dient dit gepareerd te worden. Wanneer u regelmatig onderhoud aan uw auto pleegt, voorkomt u dat u voor vervelende verrassingen komt te staan tijdens de keuring. Is het voor uw auto weer tijd voor een Apk-keuring? Neem dan contact op met een autobedrijf bij u in de buurt en regel makkelijk en snel een APK. Nadat uw APK is uitgevoerd ontvangt u een rapport met daarin de e.v.t. kosten wanneer er een auto reparatie plaats moet vinden. Zonder overleg met de klant zal de autogarage niets doen.,

Vakkundig Auto onderhoud

Naast een Apk-keuring kunt terecht voor al uw auto reparaties en onderhoud. Ervaring, klantvriendelijkheid en een professionele werkhouding zijn dingen waar de autogarages voor staan. U kunt terecht voor groot onderhoud, maar ook voor kleinschaliger onderhoud. Veel voorkomende auto reparaties en/of onderhoud zijn:

  • Aircoreparatie
  • Ruitreparatie
  • Apk-keuringen
  • Grote/kleine beurten
  • Banden vervangen

Zo kunt u ook kiezen om uw auto een winter en/of zomer beurt te geven. De auto wordt vanbinnen en van buiten nagekeken zodat de auto klaar is voor het seizoen. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de banden. De autobedrijven verkopen tegen scherpe prijzen winter/zomerbanden en verwisselen deze bij uw auto. Winterbanden zijn belangrijk als het gaat om veiligheid op de weg. Met gladde wegen is extra grip op de weg een vereiste. Hiervoor zijn er winterbanden, die bieden veiligheid en extra grip op de weg tijdens de koude wintermaanden.

Ook bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige autogarage? Ook bij u in de buurt vindt u een geschikt autobedrijf om uw reparaties en onderhoud uit te voeren. Bent u wonend in de omgeving Krimpenerwaard? Dan vindt u in de volgende plaatsten een autobedrijf:

  • Zoetermeer
  • Bergambacht
  • Haastrecht
  • Capelle aan den IJssel
  • Waddinxveen

Heeft u het gevoel dat uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt? Twijfel dan niet langer en rijd eens langs bij de autogarage bij u in de buurt. Wanneer u er op tijd bij bent kan dit in veel gevallen veel kosten besparen. Durft u het niet aan om verder te rijden? Neem dan contact met ons op. De automonteurs staan klaar om u te helpen!

 

Blog
logo ikzoekeenrijtuig

Contact

Heeft u vragen of advies nodig bij de aanschaf van een nieuw rijtuig? Dan kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.