26 June 2022

Adviezen voor elk rijtuig

Het Engelse gezegde gaat don’t judge a book by its cover. En natuurlijk is dit wijsheid, maar geef toe het oog wil ook wat. We zien dan ook dat er steeds meer mensen aan het carstylen zijn in Nederland. Car wattes? Carstyling. Dat is de bezigheid waarbij auto liefhebbers onderdelen vervangen of aanbrengen aan de auto die met name het uiterlijk van de bolide veranderen. Er is ook car tuning, dit omvat meer de capaciteit en prestaties van de auto, dus meer functioneel. Enfin, in dit blog delen we wat tips voor beginnende carstylers om snel en voordelig het uiterlijk van de auto naar een hoger plan te tillen.

Enfin, laten we beginnen met de bumpers. Deze bepalen voor een groot deel het aangezicht van een auto. Daarbij, zowel voor als achterbumpers zijn relatief goedkoop en ook gemakkelijk te vervangen. De bumpers zijn dus wellicht de beste plek om te starten bij het aanpassen van het uiterlijk van jouw auto. Bij deze website vonden we fraaie voorbumpers voor veel populaire auto merken en modellen.
En bijpassende achterbumpers kan men tevens vinden daar, specifiek hier.

Een ander onderdeel dat makkelijk te installeren is zijn de treeplanken. Ook handig zijn deze met name voor SUV en andere grote voertuigen. Zeker voor mensen die minder fit zijn is het soms lastig instappen in dit soort bolides. En de treeplank helpt als opstapje. Daarbij geven treeplanken ook een luxe uiterlijk aan de auto. Treeplanken worden ook wel side steps of running boards genoemd.

Dan de uitlaat. Dit is ook weer een onderdeel waarmee je twee vliegen in een klap kan slaan. Want wat is een mooie auto zonder bijpassend indrukwekkend geluid? Een strakke uitlaat zorgt ook voor een meer sexy uiterlijk van de auto, vanaf de achterkant bezien. Goede merken in dit opzicht zijn o.a. het Zweedse Simons, maar ook het Duitse Fox is populair onder de auto tuning fanaten.

Blog
logo ikzoekeenrijtuig

Contact

Heeft u vragen of advies nodig bij de aanschaf van een nieuw rijtuig? Dan kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.