20 January 2021

Adviezen voor elk rijtuig

Staat er binnenkort een verbouwing of verhuizing op de planning, dan is de kans groot dat je een bus of verhuiswagen nodig hebt. Tegenwoordig heb je genoeg keuze als het aankomt op huurbusjes. Verschillende formaten, aantal zitplaatsen en eventuele extra functies. Maar weet jij eigenlijk wel welke bus jij nodig hebt? En kan jij bij elke autoverhuurder zo’n bus huren?

Compact busje

Een compact busje is ideaal voor een kleine lading spullen of apparaten. Denk bijvoorbeeld aan kleine verhuizingen of het ophalen van groter materiaal wat niet in een normale auto past. Een kleine en compacte bus huur je meestal al voor minder dan 50 euro per dag. Weet je niet zeker of jouw lading volledig in een compacte bus past, dan kan je beter een grotere bus of verhuiswagen huren om eventuele schade te voorkomen.

Ruime bestelbus

Voor nog geen 100 euro per dag huur je een ruime bestelbus waarmee je de meeste ladingen met zekerheid kunt vervoeren. Een ruime bestelbus is uitermate geschikt voor het meenemen van zware gereedschappen en grotere bouwmaterialen. Ook voor verhuizingen kan een ruime bus uitkomst bieden.

Verhuiswagens

Staat er een grote verhuizing voor de deur en wil je het liefst alles in één keer verhuizen, dan is een verhuiswagen jouw redder in nood. Verhuiswagens zijn speciaal gemaakt voor dit soort klussen en zijn dan ook erg ruim vanbinnen. Ideaal voor grote banken en kasten. Daarnaast beschikken deze wagens ook vaak over een laadklep en handige opbergmogelijkheden in de laadruimte zodat er geen spullen om kunnen vallen tijdens de rit. Moet je iets verhuizen dat hoog in een gebouw is? dan kun je nog altijd een verhuislift huren in Den Haag

Pick-uptrucks

Voor het afvoeren van bouwmateriaal tijdens een verbouwing kan je het beste een pick-uptruck gebruiken. Dit scheelt namelijk veel schoonmaakwerk na het vervoer van deze materialen. Door de open bak kan je ook zelf bepalen hoeveel je meeneemt, zolang het veilig blijft.

Een pick-up is ook uitermate geschikt voor speciale bouwwerkzaamheden. Er zijn namelijk ook pick-uptrucks met een speciale opbouw. Denk bijvoorbeeld aan een kiepfunctie of een complete kraanopbouw. Superhandig.

Waar huur ik deze voertuigen?

Tegenwoordig kan je bij vrijwel elke grote autoverhuurder terecht voor een handige bus of pick-up. Zo vind je in het wagenpark van Bo-rent bijvoorbeeld een ruim aanbod aan handige busjes, verhuiswagens en speciale pick-ups. Daarnaast ben je bij Bo-rent nooit teveel kwijt en kan je de bus op ieder moment van de dag terugbrengen. Ideaal voor als de klus iets langer duurt.

Blog
logo ikzoekeenrijtuig

Contact

Heeft u vragen of advies nodig bij de aanschaf van een nieuw rijtuig? Dan kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.