17 May 2022

Adviezen voor elk rijtuig

Nog even en het herfstweer met koudere temperaturen en meer neerslag dient zich aan. Maar zover is het nog niet. We hebben onlangs nog kunnen genieten van heerlijke zomerdagen in september en wie weet welke verrassingen we nog krijgen in de laatste weken van de zomer. Wil jij in de nadagen van deze zomer nog lekker genieten van het mooie weer en de prachtige natuur. Sluit jouw zomer af door samen met je vrienden een E-chopper te huren in Friesland.

Lees in deze blog welke mooie plekken je kunt bezoeken in het zuidoosten van Friesland en hoe je de leukste plekken ontdekt vanaf de E-chopper die je huurt in Friesland. Bovendien ontdek je wat de voordelen zijn van het huren van een E-chopper in Friesland.

Een E-chopper huren in Friesland? Dan ga je naar de Friese Wouden

Al eens in de Friese omgeving geweest waar je op de meest bijzondere plekken uitkomt? Als je iets wilt doen met je vrienden of tijdens een familiedag, wat je nog niet eerder hebt gedaan, ga dan een E-chopper huren in Friesland. Het is een leuke en gemakkelijke manier om je door de regio te verplaatsen en iets van de omgeving mee te krijgen. Terwijl je al rijdend met elkaar kunt bijpraten, brengt de E-chopper je naar de plaats van bestemming. En anders dan op de fiets hoef je niet te trappen om vooruit te komen. Dat maakt een rit met de E-chopper die je huurt in Friesland niet alleen gezellig, maar ook ontspannen.

En terwijl je met je vrienden of familie de weg op gaat op een E-chopper, zijn er in het zuidoosten van Friesland bijzondere plekken om te ontdekken. Een van die gebieden die je niet wilt missen als je in de buurt bent, zijn de Friese Wouden. Als je van natuur houdt, dan zul je dit stukje ongerepte natuur absoluut waarderen. 6000 hectare aan bossen, heidevelden en zandvlakten geeft jou en je gezelschap alle ruimte om te genieten. Een zonnige zaterdagmiddag in de Friese Wouden onder het genot van een lekkere lunch en een fijne groep mensen, terwijl je een nieuwe ervaring opdoet met het huren van een E-chopper in Friesland. Persoonlijk kan ik niet wachten deze zomer zo af te sluiten!

De voordelen van de E-chopper

Bij het maken van de plannen om naar de Friese Wouden te gaan of een van de omliggende plaatsen in Friesland te bezoeken, wil je ook weten wat je kunt verwachten bij het huren van een E-chopper. Ga je naar het plaatsje Oldeberkoop, dan staan daar maximaal 21 E-choppers op je te wachten. Mits je van tevoren reserveert natuurlijk. Maar met een groep van maximaal 21 personen kun je de E-choppers huren in Friesland. En mogelijk ook met meer als er kinderen onder de 16 jaar bij zitten, die achterop de E-chopper kunnen stappen.

De E-choppers die je in Friesland huurt zijn elektrisch en dus gunstig voor het milieu. Je geniet nog meer van de natuur wetende dat je elektrisch rijdt en dus geen uitlaatgassen uitstoot in de omgeving van de Friese Wouden. Wil je een of meer E-choppers huren in Friesland, houd dan rekening met de volgende factoren:

  • Om legitiem op de E-chopper te rijden, moet je 16 jaar en ouder zijn en een geldig brommercertificaat of rijbewijs bezitten.
  • De E-choppers zijn er niet om snel te racen, maar je kunt met een maximum snelheid van 25 km per uur heerlijk genieten van de omgeving én rustig bijkletsen met je medereizigers.
  • Bij het huren van een E-chopper in Friesland kun je een uitgestippelde route meekrijgen. Dus wil je in plaats van naar de Friese Wouden liever een dagje uit in Drenthe beleven, dan wijst de route je de weg.
  • Neem je spelletjes, voedsel of andere bagage mee, dan huur je een bagagekoffer die je aan de E-chopper bevestigt.

Een E-chopper huren in Friesland doe je bij Scooterritje

Smaakt al het bovenstaande naar meer en wil jij de zomer afsluiten met een zorgeloze dag in Friesland? Kom dan langs bij Scooterritje in Oldeberkoop waar je E-choppers huurt in Friesland. Een leuke manier om weer samen te komen met vrienden of familie en leuke herinneren te maken in de Friese omgeving. Heb je aanvullende informatie nodig of ben je klaar om op een van de E-choppers te stappen? Dan ben je bij Scooterritje aan het juiste adres. 

Blog
logo ikzoekeenrijtuig

Contact

Heeft u vragen of advies nodig bij de aanschaf van een nieuw rijtuig? Dan kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.