20 January 2021

Adviezen voor elk rijtuig

Als cartuner zijnde ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om de performance van de auto naar een hoger plan te tillen. Dit kan op letterlijk duizenden manieren. Daar zal ik jullie ditmaal niet meer vervelen. Ik wil een hele specifieke upgrade die ik recent verricht heb uitlichten. Namelijk het vervangen van de veren. Een op het eerste gezicht kleine modificatie, maar met grote impact op de performance en tevens ook de looks van mijn Audi.

Fast en Furious look

In de eerste plaats was de upgrade voor mij dus met name te doen om de performance van mijn auto. Met betere veren rijd je lekkerder. Maar secundair is het uiterlijk. Immers zoals het cliché gaat, het oog wil ook wat. Dankzij de nieuwe veren kon ik mijn voertuig verlagen.

Meer informatie: https://www.extreme-carstyling.nl/

Wat heb je daaraan denk je wellicht is dat niet enorm irritant met verkeersbumpers? Toegegeven dat laatste is inderdaad het geval. Je moet enigszins oppassen met al die verkeersdrempels die ze aanleggen in Nederlandse woonwijken. Maar een verlaagde auto ziet er beduidend strakker uit. Het creëert een als het ware meer agressieve look. Mijn collega’s van werk zagen het direct, en gaven complimenten.

Duitse wereldklasse

Zoals de naam Eibach al doet vermoeden gaat het hier om veren van Duitse makelij. Dit is Duitse wereldklasse, ik denk niet dat er een beter auto veren merk is dan Eibach.

Tip: https://www.extreme-carstyling.nl/eibach/

Enfin, tegenwoordig zijn deze veren van wereldklasse voor zachte prijzen te verkrijgen online. Het kost dus geen rib uit het lijf meer. Ik zou zeggen zeker de moeite waar omdat je twee vliegen in 1 klap slaat, het uiterlijke van de auto wordt gegarandeerd beter, ik kan me geen auto voorstellen die niet gebaat is bij wat verlaging voor een meer sportieve look. Daarbij verhoogt het rijcomfort dus.

Blog
logo ikzoekeenrijtuig

Contact

Heeft u vragen of advies nodig bij de aanschaf van een nieuw rijtuig? Dan kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.