26 June 2022

Adviezen voor elk rijtuig

Dan is je auto ineens kapot. Je kan schade gereden hebben, of hij is gewoon op. Wat doe je dan met je auto? Je auto met gebreken verkopen, hoe doe je dat? In dit artikel gaan we in op hoe je dat moet doen: een auto met gebreken verkopen. Hoe haal je het meeste uit je auto met gebreken? Wat zijn de voordelen als je je kapotte auto laat opkopen? Lees verder en haal de beste prijs uit jouw kapotte auto!

EEN AUTO MET GEBREKEN VERKOPEN

Als je auto kapot is en niet meer te repareren, kun je hem natuurlijk zelf op Marktplaats zetten. Maar dan moet je wel alles zelf regelen (afspraken maken met eventuele kopers) en hopen dat je nog een goede prijs vangt voor je auto. En als je pech hebt, biedt er niemand op je auto en blijf je er mee zitten. Als je meer uit de verkoop wil halen, doe je er beter een bedrijf benaderen die je auto met gebreken opkoopt. Wat precies de voordelen zijn staat in de volgende alinea.

VOORDELEN VAN VERKOOP VIA EEN SCHADE INKOPER

Er zitten veel voordelen aan verkoop via een schade inkoper.

  • De meeste bedrijven hebben een eigen ophaaldienst. De auto kan 24 uur per dag door heel Nederland opgehaald worden: altijd bereikbaar dus.
  • Bij het ophalen krijg je direct een vrijwaringsbewijs. Stuur dit op naar je verzekeringsmaatschappij, om de verzekering te kunnen beĆ«indigen.
  • Je krijgt het afgesproken bedrag direct uitbetaald. Je hoeft dus niet wekenlang op je geld te wachten.
  • Het contact is vaak direct met de inkoper, dus er zijn geen tussenpersonen bij de verkoop betrokken.
  • De schade inkopers kopen alle merken in tegen een marktconforme prijs.
  • De verkoop is snel en simpel geregeld; vaak met een online taxatie formulier.
  • Doordat bijna alles direct wordt geregeld, hebt er geen omkijken meer naar.

BEN JE OVERTUIGD?

Hebben we je overtuigd om je auto via een schade inkoper te verkopen? Treuzel dan niet langer neem contact op. Dat kun je doen door middel van deze link. Op deze website vind je meer informatie over een auto met gebreken verkopen.

Auto
logo ikzoekeenrijtuig

Contact

Heeft u vragen of advies nodig bij de aanschaf van een nieuw rijtuig? Dan kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.