18 July 2019

Adviezen voor elk rijtuig

Of je nu op pad gaat met een groep vrienden, familiedag hebt of met al je collega’s een gezellig teamuitje tegemoet gaat, vervoer is dan vaak een issue. Met meerdere mensen moet je meerdere auto’s regelen. Hierbij komen dan natuurlijk meerdere bestuurders (en Bob’s ;)) kijken, meer parkeerplekken, meer parkeerkosten, meer benzinekosten en meer planning en geregel. Gelukkig hoeft dat niet. Zoek je een rijtuig voor jullie dagje weg? Wij helpen je!

Busbedrijven te over

Wanneer je op Google zoekt naar groepsvervoer, kom je al gauw bij veel busbedrijven ofwel touringcarbedrijven terecht. Ideaal! Zo kun je met zijn allen in één rijtuig naar de bestemming. Geen Bob, geen verplichte bestuurders, dus voor iedereen een feestje!

Waarom dit dé oplossing is

Waarschijnlijk denk je gelijk dat dit een hele dure optie is, maar niets is minder waar. Want heb je wel eens op een ritje gezet wat het kost om meerdere personenauto’s te laten rijden én parkeren? Hier een aantal voordelen van een touringcar huren op een rijtje:

  • Wanneer je echt met een grote groep bent, zal je hoe dan ook geld besparen. Geen benzinekosten en geen parkeerkosten, dan heb je de grootste kostenposten van autorijden al wel te pakken!
  • Daarnaast krijg je er gewoon een chauffeur bij. Niemand van jullie hoeft te rijden en niemand van jullie hoeft de BOB te zijn. Op die manier is het voor iedereen een uitje.
  • Wanneer je met meerdere personenauto’s gaat, zal je al gauw opgepropt in de auto zitten. Touringcars bieden optimaal comfort! Lekker achterover en genieten van jullie dagje én de omgeving.
  • Daarnaast draag je ook nog eens bij aan het milieu. Minder auto’s op de weg. De touringcars van vandaag zijn ook nog eens duurzaam, dus zo doe je nog iets goeds voor de wereld ook!

En wat we allemaal moeten bekennen… Met het hele gezelschap in een bus is toch het gezelligste begin van de dag? Vroeger op school was dat al zo en zelfs nu je volwassen bent, is dan nog steeds het geval. De reis zelf is zo misschien net zo gezellig als de dag die volgt. Geen reden dus om het niet te doen!

Auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

logo ikzoekeenrijtuig

Contact

Heeft u vragen of advies nodig bij de aanschaf van een nieuw rijtuig? Dan kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.