20 January 2021

Adviezen voor elk rijtuig

Ik was op zoek naar een nieuw rijtuig om mijzelf te vervoeren van huis naar de universiteit en tevens werk en de studentenvereniging. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dankzij het verenigingsleven ben ik de laatste jaren wel een paar kilo’s aangekomen. Iedere donderdag twintig bier aantikken gaat niet in de je koude kleren zitten. Enfin, heel veel zin om te fietsen heb ik dan ook niet, dus de fiets is nooit een optie geweest voor mij.

Bromfiets: een ideaal studenten vervoermiddel

Ik vroeg op de soos aan wat andere studenten wat zij gebruiken ter vervoer. De meeste pakken gewoon OV, anderen hebben alles op loopafstand. Anderen fietsen, maar nogmaals daar heb ik geen trek in. Weer anderen hebben reeds een auto. Maar auto heb ik ook geen zin in, in een stad als Amsterdam. De bromfiets werd een paar maal genoemd. Daar sta ik open voor. Voordelen van de bromfiets t.o.v. de fiets zijn duidelijk, niet hoeven trappen, sneller. Ook biedt de bromfiets vele voordelen t.o.v. de auto, met name in steden als Amsterdam, het parkeren is altijd een drama hier, maar met een bromfiets is dit niet zo een probleem.

Ik koos dus voor de bromfiets uiteindelijk. Maar dan de tweede uitdaging is dat ik maar een beperkt studentenbudget heb. Wonen in onze hoofdstad is niet bepaald goedkoop. Dus veel te besteden heb ik niet. Om die reden heb ik uren onderzoek gedaan op het internet om de goedkoopste opties te vinden.

Tip: https://www.fastfuriousscooters.nl/bromfietsen/

Uiteindelijk vond ik een fijne kwalitatieve bromfiets bij de website fast en furious. Binnen een dag had ik deze al in huis. Ik rijd nu al een paar weken rond op de bromfiets, en ik moet zeggen dat het de aankoop meer dan waard is gebleken. Je bent overal zo, en nogmaals parkeren is nooit een probleem meer.

Meer informatie: https://www.fastfuriousscooters.nl/scooter-leasen

Qua financiering heb ik overigens gekozen voor leasen. Dat is mijn tip die ik nog met jullie wilde meedelen voor iedereen die het aankoopbedrag niet zo 1-2-3 voor handen heeft.

Blog
logo ikzoekeenrijtuig

Contact

Heeft u vragen of advies nodig bij de aanschaf van een nieuw rijtuig? Dan kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.