16 September 2019

Adviezen voor elk rijtuig

Ben jij altijd al een groot fan geweest van de Nissan GTR? Deze auto is uitermate geschikt voor mensen die erg houden van snelheid. Je kan nu zelf beleven hoe het is om in een auto te zitten die binnen drie seconden op honderd kilometer per uur zit. Als je van extreem snelle auto’s houdt en altijd al hebt willen voelen hoe het is om in een Nissan GTR te rijden dan is dit echt iets voor jou.

Wat maakt de Nissan GTR speciaal

Allereerst maakt zoals eerder gezegd de snelheid deze auto speciaal. Wanneer je in een Nissan GTR rijden gaat zit je in een van de snelste auto’s die legaal zijn op straat. Hij beschikt over een 3,8 liter V6 motorblok met twee verschillende turbo’s. Daardoor heeft de GTR een PK van maar liefst 490. Alleen wanneer je echt van een snelle auto houdt dus. Tevens is het de opvolger van de auto uit de film 2 Fast @ Furious, dit was de Nissan Skyline. Het model van de GTR is wereldberoemd en wanneer je in zo’n auto zit zal iedereen hem herkennen. Alles wat je ziet is tot in detail verzorgd. De bekende achterlampen, de velgen, de nieuw ontworpen bumper, het ademt allemaal kwaliteit.

Kenmerken en interieur

Naast al dit uiterlijk vertoon wat natuurlijk prachtig is heeft de Nissan GTR je nog veel meer te bieden. Alles in de auto is met de grootste zorg uitgezocht. Het nappaleer van de stoelen is gecontroleerd op de kleinste oneffenheden en zit ook op het dashboard. Met de Display Commander kun je allerlei informatie beheren in de auto en op een overzichtelijke manier bekijken. Door aan de knop te draaien navigeer je gemakkelijk door alle menu’s en kan je je gegevens zo ordenen zoals jij het prettig vindt. De meters zijn daarnaast gepresenteerd in een tandwielmotief. De toerenteller zit bijvoorbeeld in het midden en door de plaatsing van de andere meters is het een erg overzichtelijk geheel.

Uitvoeringen van de Nissan GTR

Wanneer je hebt uiteindelijk besloten hebt toch voor een GTR te gaan bestaan er nog verschillende uitvoeringen zodat je altijd een auto kiest die bij jou past. Een GTR Pure is de meest gangbare uitvoering en ook het voordeligst geprijsd. Een Black Edition heeft een zwart rood leren interieur ten opzichte van de Pure. Daarnaast zijn er nog een GTR Prestige, Track Edition en de Nismo. Ze verschillen allemaal van elkaar maar hebben een ding gemeen. Het zijn kwalitatief bijzonder goede auto’s en perfect voor de liefhebber van enorme snelheden. Het rijden van een Nissan GTR is voor de echte snelheidsduivel.

Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *