17 May 2022

Adviezen voor elk rijtuig

Bent u op zoek naar een kwalitatief degelijke snorfiets, waarmee u fraaie stukken kunt rondrijden zonder te hoeven trappen? Op Ikzoekeenrijtuig.nl bent u op de juiste plek! Wij bieden namelijk tal van gebruikte en nieuwe snorfietsen aan, tegen scherpe prijzen. Zo vindt u bij ons vrijwel zeker een model snorfiets, die aansluit bij uw wensen en budget. Naast een snorfiets kunt u tevens kiezen voor een bromfiets, waarbij het voornaamste verschil tussen beide soorten scooters zit in de snelheid van de rijtuigen. Een snorfiets heeft namelijk een lagere maximale snelheid, dan een bromfiets heeft. Het is sterk afhankelijk van uw wensen en het doel waarmee u de scooter koopt, welk model het beste bij u past! Onze medewerkers kunnen u hierbij adviseren. scooter-101883_640

De voordelen van een snorfiets

De snorfiets is ideaal als het u niet om de snelheid gaat, maar u wel overal wilt kunnen komen zonder te hoeven trappen. Over het algemeen kan een snorfiets niet harder dan 25 km/h, wat bijvoorbeeld even hard is als een amateurwielrenner fietst. Wel heeft u voor het gebruik van een snorfiets een rijbewijs nodig en is ook het aanvragen van een kentekenplaat en verzekering verplicht. Waar u bij een bromfiets een helm dient te dragen tijdens het gebruik van de scooter, geldt dit niet bij een snorfiets. Ideaal als u lekker van de zon wilt genieten bijvoorbeeld!

Met een snorfiets bent u verplicht om gebruik te maken van een fietspad als deze aanwezig is. Het gebruik van de rijbaan is gezien de snelheid van de snorfiets niet toegestaan.

logo ikzoekeenrijtuig

Contact

Heeft u vragen of advies nodig bij de aanschaf van een nieuw rijtuig? Dan kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.